Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet Olaszországba a Sevilla támadója – sajtóhír

Egybecsengő olasz és spanyol lapértesülések szerint legalább két olasz klub is szívesen látná viszont a Serie A-ban a Sevilla kolumbiai csatárát a januári átigazolási időszaktól…

A minap az olasz Il Messaggero szerint az AS Roma, miközben a spanyol Marca híradása értelmében az AC Milan mutat érdeklődést Luis Muriel januári megszerzése iránt.

A fővárosi csapatnál az éppen sérüléssel bajlódó Edin Dzeko helyére keresnek megbízható támadót, míg a Rossonerinél szereplő Andrea Bertolaccinak és Susónak Alessandro Lucci személyében ugyanaz az ügynöke, mint a kolumbiai légiósnak, és a két csapat nyáron is üzletelt egymással Andre Silváról. Ráadásul a Milan már hosszabb ideje támadót keres, Zlatan Ibrahimovicról lemaradtak, de figyelik például Christian Kouamét és a legfrissebb információk szerint Alvaro Moratát is.

A 27 éves kiszemelt korábban az Udinese, a Lecce és a Sampdoria színeiben már szerepelt Olaszországban, tavaly nyáron 20 millió euróért cserébe került a genovaiaktól a Sevilla csapatához, melyben az elmúlt kiírásban 9 gólt szerzett, a jelenleg futó idényben viszont mindössze kétszer tudott eredményes lenni.