Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: a Dortmund tehetségére van szükség?

A Liverpool egykori angol válogatott középpályása, Paul Ince szerint a Borussia Dortmund fiatal szélsője, Jadon Sancho tökéletesen beleillene Jürgen Klopp gépezetébe.  

„Nem szabad túlzott elvárásokat fűzni Sancho nevéhez, hisz még mindig csak 18 éves. Az adott pillanatban kell élvezni a játékát, hosszú utat kell még bejárjon. Hajlamosak vagyunk érett, kész futballistaként kezelni a hozzá hasonló ifjú tehetségeket, pedig ezáltal csak lehúzzuk őket. Úgy érzem, Sancho jó helyen van. Ez a fiú bátor volt, hogy belevágott a németországi kalandba. 19-20 esztendős koráig ugyanígy játszania kell, lehetőségekre van szüksége. Aztán figyelheti őt Liverpool, sőt másokat is, a német bajnokság tele van ígéretes labdarúgókkal” – nyilatkozta a Manchester United együttesét is megjárt Ince.

„Azt gondolom, hogy Jürgen Klopp újabb csatár után kell nézzen. Januárban nehéz a legjobbakat leigazolni, hiszen egyik csapat sem engedi el őket szívesen. De mégis ki ugrana be Mohamed Salah helyére, ha lesérülne? Persze, ott van Daniel Sturridge, ő viszont nem teljesít azon a szinten. Menedzserként folyamatosan fejlesztened kell a keretet. A bajnokság így is nagyon izgalmas, mindenki azt gondolta, hogy a Manchester City toronymagasan megvédi címét, most azonban a Liverpool szépen tartja velük a lépést.”

A vörösök jelenleg négy ponttal vezetik az angol élvonal tabelláját Pep Guardiola fiai ellen.