Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pique nagy dobásra készül 2021-ben! – sajtóhír

Az már korábban is tudvalevő volt, hogy az FC Barcelona rutinos védője, Gerard Pique a labdarúgás üzleti oldalán szeretne tevékenykedni közelgő visszavonulását követően, de ezúttal minden eddiginél komolyabb és konkrétabb tervek kerültek napvilágra…

A Mundo Deportivo információi szerint a játékos tervei alapján Gerard Pique 2020-ig folytatja aktív pályafutását, 2021-ben pedig pályázni szeretne az FC Barcelona elnöki posztjára.

A 31 éves hátvéd 1997-ben a katalán klub kötelékében kezdte labdarúgó karrierjét, egy rövid fiatalkori angol kitérőt leszámítva gyakorlatilag a teljes eddigi pályafutását a Barca alkalmazásában töltötte, 2009 és 2018 között több mint 100 spanyol válogatottbeli fellépést vállalt és időről időre a katalán alkalmi válogatottban is feltűnt.

A Barca aktuális vezetőségét az elmúlt években számtalan kritika érte a csapat új igazolásai miatt, lehet hogy egy frissen, a pályáról kinevezendő elnök pontosabban tudná majd, hogy valójában milyen játékosokra van szüksége a csapatnak?! Egyáltalán tényleg előfordulhat ilyesmi, hogy valaki a pályáról azonnal az elnöki székben találja majd magát?!