Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Középpályását adná a Real Madrid Icardiért – sajtóhír

Olasz sajtóhírek szerint a Real Madrid ismét hadjáratot indított Mauro Icardiért, akiért még az egyik legjobb középpályásukat is hajlandóak lennének beáldozni. 

Képtalálat a következőre: „kroos icardi”

Forrás: express.co.uk

Az olasz Corriere dello Sport információi szerint a Real Madrid mindenképpen szeretné megszerezni Mauro Icardit, és ezért még Toni Kroost is képesek lennének odaadni az Internek. Az üzletet már most januárban, a téli átigazolási időszakban lezárnák, és a lap szerint úgy, hogy a német középpályás is a transzfer része lenne, hajlandóak tárgyalni a spanyol klubbal.

Icardi neve már többször felmerült a Real Madridnál, főleg, hogy Cristiano Ronaldo távozása után szüksége lenne egy igazi góllövőre a királyiaknak. Bale és Benzema nem igazán tudta átvenni a szerepét, ami abban is meglátszik, hogy 2018-ban Ronaldo lett a legtöbb gólt szerző játékos a csapatban.

Az argentin csatár felesége és ügynöke beszélt már az érdeklődésről, de elmondása szerint most az fontosabb, hogy Icardi Milánóban fejezze be a szezont.

Nemcsak az Inter támadója van a Real Madrid célkeresztjében, hiszen a hírek szerint a Sporting CP játékosa, Bas Dost lehet a királyi gárda B-terve.