Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Páros igazolással erősített Nagy Ádám csapata – HIVATALOS

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Bologna csapata a pénteki napon hivatalos oldalain adta hírül, hogy két labdarúgóval erősítette meg játékoskeretét a szezon tavaszi folytatására…

Filippo Inzaghi 18. helyen szerénykedő csapata Roberto Soriano és Nicola Sansone játékjogát egyaránt a spanyol Villarreal gárdájától szerezte meg az évad végéig kölcsönben, előbbi esetében a szezon végeztével opciós joguk lesz a végleges vásárlásra is.

A két 27 esztendős játékos közül a középpályás Soriano az évad első felét kölcsönben a Torino csapatában töltötte kevés sikerrel, míg a szélső poszton bevethető Sansone a “Sárga Tengeralattjáró” soraiban jutott epizódszerephez, mindössze három bajnoki mérkőzésen szerepelt a 2018-2019-es szezonban.

A magyar válogatott Nagy Ádám csapatára ráfért a két rutinos játékos megszerzése, hiszen a Bologna a bajnokság derekánál esedékes téli szünetet a kieső zónában tölti, a január 20-i folytatásban pedig a SPAL otthonában vár rájuk egy igazi “hatpontos” kiesési rangadó.