Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: távozóban a brazil válogatott középpályás – sajtóhír

Brazil és angol sajtóhírek szerint is egyre biztosabb a távozása a Manchester United labdarúgójának, Andreas Pereiranak. Az egyetlen kérdés csupán az, hogy mikor int búcsút a „Vörös Ördögöknek” a brazil.

A The Sun értesülései szerint a Manchester United kötelékébe tartozó, de ott alapembernek egyáltalán nem mondható Andreas Pereira a nyáron, szerződése lejártával elhagyja Angliát. Az angol sajtó információi alapján az 1-szeres brazil válogatott a Valnciához igazolhat, ahol tavaly kölcsönben futballozott.

A brazil UOL Esporte szerint viszont arra is van esély, hogy a United még most télen eladja a labdarúgót egy minimális összegért. Az említett lap több szigetországi klubbal is szóba hozta Pereirát, köztük az Arsenallal, az Evertonnal és a West Hammal is.

Pereira még 2012. januárjában került a PSV utánpótlásából a Manchester United fiataljai közé. A ranglétrát szépen végig járva eljutott az első csapatig is, viszont ott nem tudott egyik edző irányítása alatt sem megragadni igazán. Kölcsönben megfordult a Granadánál és a már említett Valenciánál is, de a nyáron visszatért a Unitedhez, ahol idén mindössze perceket futballozott. Ennek ellenére az ősszel egy El Salvador elleni barátságos mérkőzésen a brazil válogatottban is bemutatkozhatott.