Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kínai csapat tett ajánlatot a West Ham United sztárjáért – sajtóhír

Angol lapértesülések szerint a West Ham United meghatározó támadóját a közelmúltban egy kínai csapat szerette volna leigazolni amellett, hogy a Premier League nagyobb klubjai is szívesen látnák őt soraikban…

A Sky Sports riportja értelmében a West Ham United a közelmúltban egy meg nem nevezett kínai csapat 35 millió fontos ajánlatát utasította el, amely ezzel az összeggel Marko Arnautovicot szerette volna a “Kalapácsosoktól” a Távol-Keletre csábítani.

A forrás szerint a londoni klub vezetése egyáltalán nem tervezi eladni 29 éves osztrák kiválóságát, de legalábbis ennyiért még biztosan nem. Mindenesetre pletyka szinten korábban már a csatárt kereső Chelsea csapatánál is felmerült a leigazolásának lehetősége, és az utóbbi időben a Manchester United együttesével is rendre összeboronálják a nevét az angol sajtóban.

Arnautovic másfél évvel ezelőtt akkori klubrekordot jelentő, 20 millió fontért és további bónuszokért igazolt a Stoke City-től a West Hamhez, s a tavalyi egész éves 11 gólja után az aktuálisan futó kiírás derekánál már nyolc találat fűződik a nevéhez.