Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz válogatott támadóval erősítene az AS Roma – sajtóhír

A legfrissebb olasz átigazolási hírek szerint az idei szezonban meglehetősen hullámzóan teljesítő AS Roma csapata a támadó szekcióját szeretné megerősíteni, és már egy kiszemeltről is be tudunk számolni…

Az olaszországi átigazolási információkkal foglalkozó Calciomercato portál jelentése szerint az AS Roma együttese 50 millió eurós ajánlatot készül tenni a Torino részére Andrea Belotti szolgálataiért cserébe.

A 25 esztendős válogatott csatár az ötödik szezonját tapossa a Serie A-ban, ebből a negyedik mostani csapata színeiben. Legeredményesebb évében 26 bajnoki találatig jutott a 2016-2017-es esztendő során, melyet követően az akkor nagy bevásárlást tartó AC Milan a most emlegetett összegnél sokkal magasabb áron szerette volna leigazolni, ám a Torino vezetősége visszautasította a közeledést. Azóta a tavalyi szezon nem sikerült túl jól Belotti számára, mindössze 10 gólra volt képes, a mostani kiírásban viszont újra korábbi önmagára emlékeztet eredményessége, hiszen a bajnokság első felében már hét találatot szerzett.

Nem titkoltan a fővárosi csapat már az egyre többször az angliai visszatéréssel kacérkodó Edin Dzeko utódját keresi, így kerülhet szóba a torinóiak gólfelelősének megszerzése.