Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Premier League élcsapatai vinnék a Lazio gólgyárosát – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint a Lazio gólfelelősét az angol bajnokság (Premier League) topcsapatai közül ketten is szívesen látnák már a januári átigazolási időszakban…

Az Il Messaggero beszámolói szerint a Liverpool és a Chelsea csapata egyaránt kiszemelte a Lazio és az olasz válogatott gólerős támadóját, Ciro Immobilét.

A lap úgy tudja, hogy Jürgen Klopp, a “Vörösök” menedzsere, személyesen tervezi megtekinteni a a római csapat Napoli elleni soros bajnoki mérkőzését az előttünk álló hétvégén, hogy kiszemeltjét élőben megtekinthesse, míg a “Kékek” B-tervként tartanák számon a Lazio gólzsákját, amennyiben Gonzalo Higuain leigazolása mégis kútba esne.

A 28 éves csatár az elmúlt szezonban szerzett 29 találatával a Serie A társgólkirálya volt, az aktuális idény első felében pedig 10 alkalommal tudott eredményes lenni, összességében 88 olasz bajnoki alatt 62 gólt szerzett. Azonban korábbi légiós próbálkozásai nem sikerültek túl fényesen, 2014 és 2016 között a Borussia Dortmund és a Sevilla csapatában sem igazán ment neki.