Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: ennyiért távozható az elvágyódó brazil – sajtóhír

A spanyol lapértesülések szerint távozni készülő Barca-játékos kivásárlási árát meghatározta a katalán sztárcsapat, a nyári szerzeményt természetesen drágábban adnák tovább, mint amennyiért vették…

Az Independent információi szerint az FC Barcelona 44 millió euró ellenében lenne hajlandó eladni Malcomot, aki iránt a Tottenham tűnik a legfőbb érdeklődőnek, akik sérülés miatt elvesztették Harry Kane-t, míg Son Heung Min az Ázsia-kupa egyenes kieséses szakaszára távozik a csapattól.

A bokasérülés után lévő brazil szélső jövő hónapban ünnepli 22. születésnapját, és a Barcelona színeiben a három sorozatban együttesen csupán tíz mérkőzésen jutott szóhoz, noha sokak szerint tehetsége és rátermettsége alapján több lehetőséget érdemelne. Megvásárlása iránt Kínából, kölcsönvételéről számos európai csapat érdeklődött, a katalánok azonban eddig kitartottak múlt nyári vételük mellett.

Malcom múlt nyáron 41 millió euró ellenében csatlakozott a katalánokhoz a francia Girondins Bordeaux-tól, s a Spurs mellett állítólag olasz és kínai klubok látnák még szívesen.