Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Solskjaer megvédte sztárjátékosát!

A Man. United megbízott menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer José Mourinhóval ellentétben valóban egészen más módját választja a játékosok felé történő kommunikációnak.

(Kép: goal.com)

Az MU-nál már sokan – például Paul Pogba –  megfogalmazták, mennyivel másabb a közös munka a norvég trénerrel, mint volt portugál elődjével.

Solskjaer igyekszik is ezt bőszen igazolni. Legutóbb például azt a Romelu Lukakut vette védelmébe, akivel kapcsolatban az angol sajtóban már azt taglalják, hogy van-e jövője a belga klasszisnak Manchesterben, hiszen Solskjaer irányítása alatt eddig összesen 1 FA-kupa találkozón lépett pályára kezdőként.

“Lukaku roppant fontos tagja a csapatnak, pusztán a személyisége miatt is. Edzéseken senki nem lő annyi gólt, mint ő. Igaz, hogy mostanában megvolt az a három játékosunk (Lingard, Rashford és Martial) akik rendre elől futballoztak, de kellemes gondjaim vannak, hiszen ott van Lukaku, Sánchez és Mata is, így bőven van variáció. Számomra nem kérdés, Lukaku sokat fog még játszani.”  – Idézi a “babaarcú gyilkost” a goal.com.

“Amikor én itt játszottam négyen voltunk, és két támadóval játszottunk. Most hárman vannak elől úgy, hogy 6 támadónk van. Sok meccsünk van még hátra, és bőven lesz lehetősége mindenkinek futballoznia. Azt gondolom ez így természetes. Egyébként pedig minden arról szól, miképpen ragadod meg a lehetőséget. Lukaku ebben nagyon jó, hiszen már három gólt szerzett, amióta itt vagyok.” – Tette még hozzá Solskjaer, akivel az MU zsinórban hetedik tétmeccsét nyerheti meg a Brighton ellen (TV Splyer 1, 16:00) szombat délután.