Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eltűnt a repülőgép, amin a Cardiff legújabb igazolása utazott

Nagyon rossz hírek érkeztek a Cardiff legújabb igazolásáról, Emiliano Saláról. A játékos gépe, amin épp Walesbe utazott tegnap este eltűnt a radarról. 

cardiffcityfc.co.uk

Több angol és francia lap is lehozta a hírt, hogy tegnap este 8 óra körül eltűnt egy magánrepülőgép a La Manche csatorna fölött, amin állítólag Emiliano Sala utazott. Az argentin játékos a múlt héten igazolt a Cardiff csapatába 15 millió euróért, és a géppel épp a walesi városba tartott volna Nantes-ból. A Légiforgalmi Irányítás megerősítette azt, hogy valóban eltűnt hétfő este egy gép, ami a két város között repült volna.

Arról még nincs hivatalos információ, hogy Sala is a gépen utazott volna, de szinte biztos, hogy az ő magánrepülője volt, és nem is tudják felvenni vele a kapcsolatot sem a hozzátartozók, és a klubhoz sem érkezett még meg, pedig hétfőre várták. Legutóbb tegnap délután adott hírt magáról a Twitterén, ahol elbúcsúzott csapattársaitól.

Azóta már elindult a keresés és a mentés mentőcsónakokkal és helikopterekkel, de még semmilyen információval nem tudtak szolgálni a média felé.

FRISSÍTÉS:

Sajnos a rendőrség már megerősítette, hogy Emiliano Sala ült a repülőn, de még mindig nem találták meg a gépet.