Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Már tárgyalnak a kiszemelttel! – Sajtóhír

Spanyolországi sajtóhírek szerint az FC Barcelona képviselői Hollandiába utaztak, hogy felvegyék a formális kapcsolatot a katalán sztárcsapattal hosszú ideje szóba hozott Ajax-tehetség átigazolását illetően.

(Kép: as.com)

A vezető spanyol sportlapok mindegyike beszámolt arról, hogy a Barca igen nívós küldöttsége szerda reggel Amszterdamba repült, hogy az Ajax együttesével hivatalosan is tárgyaljanak Frenkie de Jong átigazolásáról.

A katalánok szándékainak komolyságát jól jelzi, hogy Josep Maria Bartomeu elnök úr mellett Oscar Grau vezérigazgató, Pep Segura általános menedzser, és Éric Abidal sportigazgató egyaránt elutazott tárgyalni Hollandiába.

Eközben a holland De Telegraaf arról ír, hogy a két klub között szóban már megtörténhetett megállapodás, melynek értelmében de Jongért nagyjából 90 millió eurós összeget fizethet a Barca úgy, hogy cserébe egy játékost is belefoglalhatnak a transzferbe a katalánok. A népszerű holland lap szerint Jasper Cillessen kapus nagy esélyes, hogy de Jonggal ellentétes utat járjon be.

A holland és a spanyol lapok abban egyet értenek, hogy a nyárig de Jong vélhetően marad Amszterdamban, majd a szezon végeztével költözik át a Camp Nouba.