Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guzmics Richárd a szlovák élvonalba igazolt! – hivatalos

Kínából hazatérve a szlovák élvonalban folytatja pályafutását Guzmics Richárd. A 31 esztendős magyar válogatott védő a szlovák listavezető pozsonyi Slovan játékos lesz.

Magyar válogatott hátvédet igazolt a Slovan, amely egy éves szerződést kötött Guzmics Richárddal, jelentette be a szlovák listavezető hivatalos honlapján. A rutinos védőnek magyar csapattársa is lesz Holman Dávid személyében. A Slovan jelenleg is futó idényben 8 ponttal előzi meg a dunaszerdahelyi DAC együttesét.

A magyar védő február 16-án éppen a nagy rivális DAC otthonában mutatkozhat be hivatalosan is új csapatában, miután a Slovan a dunaszerdahelyi MOL Arénába látogat.

A 31 éves hátvéd korábban szerepelt a Szombathelyi Haladás, a Wisla Krakkó és a kínai Yanbian Funde együttesénél. A magyar válogatottban 28 alkalommal szerepelt és két gólt szerzett.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a legeredményesebb szlovák klub játékosa lehetek. Azért jöttem ide, hogy hozzásegítsem a Slovant a céljai eléréséhez. Voltak ajánlataim Lengyelországból és Magyarországról is, de a Slovan volt az elsődleges választásom” – nyilatkozta a magyar válogatott védő

Kép: skslovan.com