Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Roy Keane visszatért Angliába – hivatalos

A Manchester United egykori legendás középpályása, Roy Keane öt év szünet után ismét Angliában vállal munkát, miután új másodosztályú munkaadója hétfő délután bejelentette érkezését…

Az angol másodosztály (Championship) középmezőnyében tanyázó Nottingham Forest csapata a közelmúltban nevezte ki az észak-ír Martin O’Neillt a menedzserének, nem meglepetésre az új admirális segédje pedig az ír válogatottnál korábban vele dolgozó Roy Keane lett.

A 47 esztendős Keane pályafutása legemlékezetesebb időszakát az Old Traffordon töltötte, hiszen 1993 és 2005 között állt a Manchester United alkalmazásában, Angliában edzőként utoljára az Aston Villa asszisztens menedzsereként tűnt fel 2014-ben, míg 2013 és 2018 között éppen O’Neill szárnysegédjeként tevékenykedett az ír válogatottnál.

A párosnak a 9. helyről kéne az első hat pozíció valamelyikére szállítani a patinás Forest csapatát, hogy a rájátszásban még reménykedhessenek a Premier League-be való feljutásban, melyre a nottinghamiek két évtizede várnak.