Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Ő fogja eldönteni, hogy mikor igazol Madridba!”

A River Plate korábbi legendája, a klubnál sportigazgatóként tevékenykedő Enzo Francescoli szerint lényegében eldőlt, hogy a Real Madridnál folytatja pályafutását a River egyik, ha nem a legnagyobb értéke.

(Kép: as.com)

A blancókkal már régebb óta szóba hozott Ezequiel Palacios jövője kapcsán Francescoli félreérthetetlen mondatokat fogalmazott meg az argentin El Mundo rádió adásában.

“Találkoztunk már Florentino Pérez elnökkel, és szinte biztos, hogy Palacios a Real Madrid játékosa lesz. Hogy miért nem igazolt még Madridba? Csak is Palacios döntött úgy, hogy nem szeretne semmit sem elsietni, és kivárja a lehető legjobb pillanatot a klubváltást illetően. Hogy mikor hozza meg a döntést, azt csak ő tudhatja.” – Így a sportvezető.

A madridi sportsajtó eközben azt is tudni véli, hogy Pérez és Francescoli az Egyesült Arab Emírségekben csaptak egymás tenyerébe.

Az AS című sportnapilap azért halkan megjegyzi azt is, hogy a Palacios-transzfer azért is húzódhat, mert a Real nem küldött még olyan ajánlatot a Rivernek, amelyre Francescoliék egyöntetűen rábólintottak volna.

A 20 éves középpályás értékét a mértékadó transfermarkt.de 20 millió euróra taksálja – Szerintünk azonban kisebb csoda lenne, ha ekkora összeggel beérnék a Rivernél.