Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: ötöt vágott a Chelsea; idegenben nyert a Wolves – VIDEÓVAL

Az magyar idő szerint 16 órától kezdődő meccsek legérdekesebbike elvileg a Chelsea soros bajnokija volt, mégpedig a tökutolsó Huddersfield ellenében. Kiemelést pedig még igazán az Everton és a Wolverhampton derbije érdemelt, amely két gárda egyaránt a „tophat” utáni helyezésekért hajt.

 

Premier League – 25. forduló
Bár az első délidő tevékeny részében még reménykedhettek a vendégek, a Sarri-fiúk a szünetre már megnyugtatták a saját szurkolóikat: ITT CSAK A CHELSEA NYERHET MA. Így is történt. Örülhetett mindenki. Gonzalo Higuaín is beköszönt először egy kicsit, majd a második félidőben egy akkorát, hogy az mindenkit az egykori boldog, madridi „Pipitára” emlékeztette. Sarri a vonalon kívülről, Hazard a pályán belülről jól mozgatta a szálakat. A Huddersfieldnek ugyan néha még csak szerencséje sem volt, de a mozgékony, és ördöngös (na meg szintén duplázó) Hazard-ral nem tudtak mit kezdeni.
Már csak tizenhárom forduló van hátra, ha ennek több mint a felét megnyeri a „Hudds”, még az is nagyon kevés lehet a bennmaradáshoz. Alighanem David Wagner is az elkerülhetetlen búcsú miatt vette kalapját, ám a „hiba aligha az ő készülékében” volt.
Sikerével a Chelsea felugrott a negyedik helyre, kérdés, hogy az Arsenal holnap este mire megy a Manchester Cityvel.

Chelsea – Huddersfield Town (2-0)
Gólszerzők: Higuaín (16., 69. perc), Hazard (45+1.-büntetőből, 66.) David Luíz (86.) ill.

Everton Wolverhampton Wanderers 1-3 (1-2)
Gólszerzők: Gomes (27. perc) ill. Neves (7.), Jimenez (45.), Dendoncker (66)
Egészen jó kis taktikai csata kerekedett ki a liverpooli randiból. Sokkal többet birtokolta végig a labdát az Everton, ám az első blikkre halálosnak tűnő támadónégyes (Richarlison, Sigurdsson, Walcott, Tosun) nem túl sok értéklehető támadást mutatott be ma késő délután a Goodison Park közönségének. Ellenben a Wolves azzal főzött amije volt, magyarán szinte minden kaput találó lövésük gólt is ért.
A „Farkasok” sorozatban harmadszor nyertek a bajnokságban (igaz, közben becsúszott egy kínos kupa-remi a Shrewsbury ellen), és bizony sosem spórolnak a gólokkal Nunp Espirito Santo játékosai.

További eredmények:
Brighton & Hove Albion – Watford 0-0
Burnley – Southampton 0-1
Crystal Palace – Fulham 2-0