Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Son volt a Tottenham megmentője! – videóval

A Premier League 25.fordulóját a Tottenham és a Newcastle összecsapása nyitotta meg szombat kora délután. A szarkák hétközben óriási meglepetésre hátrányból fordítottak a címvédő Manchester City ellen.

A Tottenham két alapembere nélkül lépett pályára a Newcastle ellen is, miután Harry Kane és Dele Alli sem volt továbbra is bevethető állapotban. Ráadásul a Newcastle hétközben hazai pályán nagy meglepetésre legyőzte a címvédő Manchester City-t. A találkozó első félidejében nem kápráztatták el a közönséget a csapatok, alig-alig forogtak veszélyben a kapuk. Az első lehetősére a 17.percig kellet várni, ekkor Lucas lövése nem talált kaput majd nyolc perccel később Lamela fejese a keresztlécet találta telibe.

Fordulást követően sem változott sokat a játék képe, nem sok lehetőség adódott a kapuk előtt. A hazaiak hiába játszottak fölényben egészen a 83.percig nem tudtak gólt szerezni, ekkor azonban a héten az Ázsia-kupáról vissztatért Son már második alkalommal mentette meg csapatát és hozta a kötelezőt a Newcastle ellen is. A Spurs ezzel ideiglenesen megelőzte a tabellán a címvédő Manchester City együttesét, akik holnap játszanak az Arsenal ellen rangadót.

Tottenham – Newcastle United 1-0 (0-0)
Wembley Stadium, London, v.: Marriner
Gólszerzők: Son (83.)
Sárga lapok: Yedlin (65.)
Kiállítás: 


Képek: premierlegaue.com