Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vetélytárstól igazolna védőt a Juventus – sajtóhír

Azok után, hogy a sérülésekkel bajlódó Juventus nyolc év után először egymást követő két meccsen három gólt kapott, egyre több helyen merül fel a lehetőség, hogy a torinói sztárcsapat nyáron megbízható védővel erősítse meg hátvédsorát…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Tuttomercatoweb információi szerint a mostanában egyre több hátvédgonddal küzdő Juventus csapata a nyári átigazolási időszakra kiszemelte magának az AC Milan tehetséges védőjét, Alessio Romagnolit.

Az utóbbi időben a torinóiak hátsó alakzatából Giorgio Chiellini és Andrea Barzagli egyaránt kivált sérülés miatt, és átmenetileg Leonardo Bonucci is hiányzott, ráadásul Benatia távozott a csapattól, a közelmúltban pedig egyedül Caceres  érkezett hozzájuk., így mindenképpen várhatóak még további erősítések védőfronton. Egyesek szerint a nagy tehetség Matthijs de Ligt kegyeiért folyó küzdelemben is esélyesek lehetnek.

A 24 éves Romagnoli 2015-ös megszerzése óta, fiatal kora ellenére alapembernek számít az AC Milan védelmében, sérülésektől függően állandó játéklehetőséget kap, az aktuális kiírásban 24 pályára lépést regisztrált már. A válogatottban jövőbeni meghatározó szereplőként számon tartott középhátvéd aktuális piaci értéke 40 millió euró a Transfermarkt jelentése szerint.