Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Ennek nem fognak örülni a “vörösök” szurkolói!

Jamie Carragher korábbi csapata, a Liverpool West Ham elleni döntetlenjét követően érdekes, ám egyben elgondolkodtató gondolatokat fogalmazott meg szeretett klubját illetően. 

(Kép: goal.com)

A pályafutása egészét a Liverpoolnál töltő egykori kiváló középhátvéd szerint ugyanis egyre több a figyelmeztető jel Jürgen Klopp csapata teljesítményét illetően.

“A Liverpool vezeti még mindig a bajnokságot, de megítélésem szerint egyre több az aggasztó jel a csapat körül.” – Kezdte a Sky Sports szakértőjeként a “vörösök” West Ham elleni találkozóját elemző Carragher.

“Úgy gondolom elég csak megnézni a Manchester Unitedet ahhoz, hogy elmondhassuk, hogy nekik jobb, pontosabban mélyebb keretük van. Talán sokan azt gondolják, hogy butaságokat beszélek, de én látok bőven erre utaló jeleket.” – Folytatta a Liverpool szerelését 734 alkalommal magára öltő korábbi hátvéd.

“A egyik a jobbhátvéd pozíciója. Hagyták elmenni Nathaniel Clyne-t, úgy, hogy biztos volt, ha jön 1-2 sérülés, bajban lehet a csapat ezen a poszton. Erre mi történt? James Milnernek kell beugrania jobbhátvédként. Az elmúlt két meccsén pontosan úgy mozgott ezen a poszton, mint akinek abszolút idegen ott játszania.” – Így Carragher, aki folytatta a problémák sorolását:

“Naby Keitáért nagyon sok pénzt fizetett a klub. Keita viszont abszolút visszafogottan játszik, és rengeteg labdát veszít. De folytathatnám a sort Firminóval, akire mostanában rá se lehet ismerni, de például Salah sem mutatott semmit a West Ham ellen. Ez nem az a Liverpool, amelyet a bajnokság korábbi időszakában láthattunk! Frusztráltnak is tűnnek, talán azért is, mert élen állnak a tabellán, és tudják, hogy nem játszanak jól. Furcsa lehet ezt is hallani, de ha netán ők lennének a City mögött 1 vagy 2 ponttal, akkor jóval másabb lenne a bajnokság, már ami a csapat felszabadultságát illeti.”