Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Összeverekedett edzőjével, felfüggesztették az Inter kölcsönjátékosát

A francia első osztályú bajnokságban (Ligue 1) szereplő Girondins Bordeuax csapata bejelentette, hogy határozatlan időre felfüggesztette az Intertől kölcsönzött játékosát, miután az egyik tréningen összeverekedett a csapat másodedzőjével…

A Girondins Bordeaux csapata rossz teljesítménye és fentebb említett minősíthetetlen magatartása miatt legalább egy hétre felfüggesztette Yann Karamoh-ot az edzések látogatása és a mérkőzéseken való szereplés terhe alól.

A 20 éves francia korosztályos válogatott támadó 2017. nyarán vételi opcióval került a Caentől az Inter csapatához, akik később véglegesítették is a tehetséges játékost, az idei szezonra pedig a Bordeuax-hoz került kölcsönben, ahol 15 bajnoki mérkőzésen három találat került a neve mellé, és az elmúlt hetekben a mutatott játékával sem voltak igazán megelégedve, a mostani balhéja pedig egyenesen vonta maga után a büntetést.

A Bordeaux gárdája a 12. helyen álló a francia pontvadászatban, az előttünk álló fordulóban pedig éppen az éllovas PSG-t láthatják majd vendégül szombaton.