Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Ez lesz az új igazolás meze? – Fotó

Az Ajax együttesétől megvett, Barcelonába nyáron átköltöző Frenkie de Jong saját maga beszélt arról, hogy milyen névvel és számmal feliratozott mezben futballozhat majd a Barcánál.

(Kép: as.com)

A 21 esztendős játékos a holland Het Kontaktnak beszélt hosszabban karrierje következő állomáshelyéről.

“Sokáig nem gondoltam komolyan, hogy igazak lehetnek a hírek, aztán egyszer csak szólt az ügynököm, hogy a Barca megkeresett minket. Való igaz, a PSG is lehetséges opciónak tűnt, viszont mindig is a Barcelonáról álmodtam. Abszolút elégedett vagyok, hogy 5 éves szerződést köthettem. Júliusban aláírom a kontraktust, majd megtörténik a hivatalos bemutatás. A 21-es számú mezben szeretnék játszani, hiszen ez a kedvencem, ehhez kötődöm leginkább.” – Kezdte de Jong, majd azt is elárulta, hogy milyen név szerepelhet a 21-es szám felett.

“A Nike azt szeretné, hogy a Frenkie-t nyomják a mezre. Szerintük ez egyben egy remek marketingfogás is lenne. Hogy ez így lesz-e? Elképzelhető, de azért most még nem vennék rá mérget.” – Így a fiatal középpályás, akinek saját szponzori szerződése is van a Barca mezbeszállítójával.

“Ha valóban sikeres leszek, azt is eltudom képzelni, hogy mint Messi, soha nem akarok eligazolni Barcelonából!” – Jelentette még ki de Jong, vélhetően megnyerve magának jó pár katalán szurkoló szívét.