Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elhunyt a West Ham United legidősebb bérletes szurkolója

Az angol élvonalbeli bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United csapata hivatalos oldalán fejezte ki részvétet a klub legidősebb bérletes szurkolójának halála előtt, aki röviddel 103. születésnapja előtt vesztette életét…

Szombat hajnalban életének 102. évében elhunyt a West Ham United hűséges szurkolója, Mabel Arnold, akit az elmúlt években a “Kalapácsosok” már többször is köszöntöttek, tekintve hogy az idős hölgy összességében több mint 85 éven át volt a klub elkötelezett szimpatizánsa.

Mabel első ízben 1934-ben járt a WHU mérkőzésén, miután férje, Dick a csapat megfigyelőjeként és edzőjeként dolgozott, majd 1981-es halála után is rendszeresen járt a meccsekre.

Századik születésnapja alkalmából 2016-ban a West Ham régi stadionjában, a kultikus Boleyn Groundon lejátszott utolsó mérkőzés előtt Mabelt a klub megajándékozta.

Megromlott egészségi állapotára való tekintettel mostanság már ritkábban látogatta a mérkőzéseket, utoljára tavaly októberben tűnt fel a “Kalapácsosok” összecsapásán.

“A klubnál mindannyian megrendültünk a halálhíre kapcsán, büszkék vagyunk rá, hogy a West Ham United családjának tagja volt. Mindig is egy követendő példaként szolgáló, erős nőt ismerhettünk meg személyében, akinek a szíve egész életében a West Hamért dobogott. A szurkolók és mi is mindannyian hiányolni fogjuk őt” – jelentette ki a csapat hivatalos oldalának a klub alelnöke, Karren Brady.