Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét Németországból igazolhat kapust az FC Barcelona – sajtóhír

Katalán lapértesülések szerint minden bizonnyal az FC Barcelona csapata a nyári átigazolási időszakban a Wolfsburg belga kapusával erősítheti játékoskeretét…

A Sport nevű lap értesülései szerint a Barcelona rövidesen ajánlatot fog tenni a Bundesligában érdekelt Wolfsburg csapatának a kapus Koen Casteels megszerzése érdekében, akit nyáron le szeretnének igazolni a katalánok.

A 26 esztendős hálóőr 2011 óta Németországban véd, mostani állomáshelye előtt a Hoffenheim és kölcsönben a Werder Bremen kapuja előtt tűnt fel, és nagyjából két éve csak elvétve hagy ki mérkőzéseket. A lap várakozásai szerint a 2021-ig szerződésben lévő Casteels eladásáért a Wolfsburg nagyjából 20 millió euró körüli összeget kérhet majd.

A Barca annak idején, 2014-ben a később első számú kapussá váló Marc-Andre ter Stegent ugyancsak a Bundesligából, méghozzá a Borussia Mönchengladbach csapatából igazolták, Casteels érkezését pedig a több játéklehetőség érdekében elvágyódó Jasper Cillessen prognosztizálható nyári távozása teszi szükségessé.