Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két óra alatt elkeltek a jegyek a DAC tavaszi idénynyitójára

Az FC DAC 1904 hivatalos oldalának tájékoztatása szerint kiváló ütemben fogytak a jegyek a szlovák bajnokság (Fortuna Liga) második helyén telelő dunaszerdahelyi csapat tavaszi idénynyitójára…

Szombat reggel 9-től mindössze két órán át tartott a jegyárusítás a MOL Aréna jegypénztáraiban, és máris minden értékesítésre szánt jegy gazdára talált. A hírek szerint voltak olyan fanatikusok, akik az éjszakát is a stadion előtt töltötték, hogy másnap reggel biztosan érvényes tiketthez jussanak majd.

Aki eddig lemaradt volna, és szeretne a helyszínen szurkolni a jövő szombati, Slovan Bratislava elleni presztízs rangadón, az hétfőn még online megveheti a jegyét, de az eddigi tapasztalatokból kiindulva, bizonyára az interneten keresztül is hatalmas lesz a túlterheltség a tikettekért.

A Vida Kristopher, Vida Máté és Kalmár Zsolt után immár Csóka Dánielt is soraiban tudó DAC csapata 8 pont hátrányból fordul a bajnokság tavaszi felvonására, ennyivel előzi meg őket a jövő szombati ellenfél. Az éllovas Slovan Bratislava soraiban Holman Dávid mellé a téli szünetben Guzmics Richárd személyében ugyancsak újabb honfitársunk csatlakozott.

Kövesd a FociClub.hu oldalon a szlovák bajnoki címért hajtó FC DAC 1904 menetelését 2019 tavaszán is!