Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egyre közelebb a Real Madridhoz a Juventus ásza – sajtóhír

Cristiano Ronaldo szinte napról napra csábítja egy-egy korábbi játszótársát a Real Madridtól a Juventus csapatához, ezzel ellentétes irányban viszont a világsajtó szerint egyre nagyobb esély nyílik rá, hogy egy sztárjátékos Torinóból a spanyol fővárosba teszi át a székhelyét nyáron…

A spanyol AS riportja szerint Paulo Dybala minden bizonnyal a nyári átigazolási időszakban a Real Madrid csapatánál fog kikötni, miután az olasz rekordbajnok Juventus alkalmazásában a legutóbbi két bajnokin csak csere volt, Massimiliano Allegri pedig be sem állította őt – ráadásul az egyik mérkőzésen, a harmadik cserelehetőség kihasználása után a 86. percben egyszerű besétált az öltözőbe.

A 25 éves argentin kiválóság Cristiano Ronaldo érkezése óta óhatatlanul háttérbe szorult, s tavalyi 22 Serie A-s találatához képest idén mindössze két gólnál tart az olasz bajnokságban, és összességében is csupán hétszer volt eredményes az egy évvel korábbi 26 gólos termését követően.

Aaron Ramsey megszerzésével pedig a Juventus egy újabb sztárjátékost igazolt, ami joggal aggaszthatja esetlegesen az argentin sztárt, hiszen kevesebb figyelem és játéklehetőség juthat neki, ráadásul a kiszivárgott információk szerint az Arsenaltól érkező walesi középpályásnak a fizetése is jóval magasabb lesz Dybala gázsijánál.

Nyilván nem tudjuk, hogy Dybala valójában hogy viseli a – kívülről egyre inkább – mellőzésnek tűnő szituációt, de könnyen lehet, hogy ha lehetősége lesz rá, akkor a következő nyári átigazolási időszakban valóban búcsút fog inteni az általa 2015 óta szolgált Juventusnak…