Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ennyit kell fizetnie a Napoli védőjéért a kérőknek – sajtóhír

Olasz lapértesülések megerősítették, hogy mekkora összegért válthat klubot a nyári átigazolási időszakban napjaink egyik legnagyobb érdeklődéssel nyomon követett hátvédje, Kalidou Koulibalyt, akit túlzás nélkül az összes európai sztárcsapattal összeboronáltak már…

A Calciomercato oldal jelentése szerint a Napoli klubelnöke, Aurelio De Laurentiis 150 millió eurós eladási árat határozott meg Kalidou Koulibaly  esetében, mivel a sportvezető egyáltalán nem szeretné eladni a szenegáli klasszis hátvédet.

A teljesség igénye nélkül többek közt a Barcelona, a Real Madrid, a Manchester United, a Paris Saint-Germain, a Chelsea és a Juventus mutatott érdeklődést az utóbbi időszakban a kapós védő iránt, aki rendkívül érett, megbízható tagja a nápolyiak hátsó alakzatának. A forrás külön kiemeli, hogy nem szeretné a klub, ha Jorginho után újabb meghatározó játékos hagyná el őket, ezért állapította meg ilyen magas eladási árat, csakúgy mint a PSG által szintén üldözött Allan esetében.

A 27 esztendős védőt az olasz klub 2014-ben mindössze 6.5 millió font ellenében szerezte meg a belga Genktől, általános piaci értéke a Serie A-ban azonban több mint tízszeresére emelkedett.

Koulibaly a négy év alatt több mint 160 mérkőzésen lépett pályára a Napoli szerelésében, s a védelemben igazi falként funkcionált, emellett a csapat színeiben összesen szerzett nyolc góljából ötöt a 2017-2018-as szezonban regisztrált, köztük például a Juventus elleni győztes találatot.