Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiszemelte Cech utódját az Arsenal – sajtóhír

Angol lapinformációk szerint az Arsenal csapata eldöntötte, hogy a következő szezontól ki lesz a klub első számú kapusa, miután a veterán Petr Cech a mostani évad végeztével szögre akasztja a kesztyűjét, stoplisát…

A The Sun információi szerint Petr Cech visszavonulását követően az Arsenal vezetősége a nyári átigazolási időszakban Nick Pope leigazolását szeretné végrehajtani a Burnley csapatától.

A 26 esztendős hálóőr a tavalyi szezonban a Premier League-ben debütáló csapata egyik legjobbja volt, az aktuális kiírásban vállsérülése miatt kiszorult a ketrec elől és elveszítette korábbi kezdőhelyét Tom Heaton és Joe Hart mögött a házi rangsorban.

Ezzel együtt rendkívül tehetséges kapusnak számít, tagja volt az angolok tavalyi vb-keretének, és a világbajnokság előtt, a Costa Rica elleni barátságos mérkőzésen be is mutatkozhatott a felnőtt nemzeti csapatban.

További információ az “Ágyúsok” kapus-helyzetével kapcsolatban, hogy egybehangzó angol és olasz sajtóértesülések szerint a Napolinál kölcsönben lévő kolumbiai David Ospina nem fog visszatérni a csapathoz, hanem véglegesen maradhat az olasz klub kötelékében.