Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Alexis Sánchez és a ketchup esete!

A Chelsea elleni hétfő esti (20:30) FA-kupa találkozóra hangolódó Ole Gunnar Solskjaer érdekes hasonlattal próbálta meg szemléltetni Alexis Sánchez helyzetét.

(Kép: goal.com)

Chilei játékosa rossz formáját ugyan Solskjaer is elismerte, a norvég tréner azonban továbbra is bizakodó Sánchez formajavulását illetően.

“Kiváló futballista, de természetesen neki is le kell ülnie, és átértékelnie egy-két dolgot. Ha ez sikerülne, még inkább visszanyerhetné az önbizalmát. Azt gondolom, egy játékos életében ez teljesen normális, főleg úgy, hogy nem találod a formádat. Amikor róla beszélünk, mindenki tudja, hogy ott legbelül egy nagyszerű játékos lakozik!” -Idézi az MU megbízott menedzserét a goal.com.

“Ez egy olyan helyzet, amikor a ketchupos doboz tartalma nem akar egyből kijönni. De valamikor úgyis kijön belőle. Biztosa vagyok abban, hogy Sánchez is jól fog futballozni! A legmagasabb szinten minden játékos jó teljesítményére nagy szükség van. Persze szeretnénk, ha minél előbb újra megtalálná önmagát!” – Tette még hozzá Solskjaer aki a Chelsea elleni meccsre is keretbe jelölte Sánchezt, így ki tudja, a chilei kiválóság talán már a Stamford Bridge gyepén bizonyít?!