Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a spanyol kapus maradna Angliában

Szimpatikus csapat benyomását kelti Gera Zoltán egykori londoni klubja, a Fulham. Azonban az általában balszerencsés és erőtlen kiscsapat egyre reménytelenebb helyzetben küzd a bennmaradásért a Premier League-ben.

Pedig egészen remek játékosok alkotják a Fulham keretét, pontosabban kezdőcsapatát, lévén elég rövid kispaddal rendelkeznek, már ami az elismert nevek számát illeti. Ugyanis a kezdőben általában ott van a világbajnok André Schürrle, vagy a szerb erőcsatár, Aleksandar Mitrovic, vagy a tavaly még topklubok által üldözött Jean Michael Seri is.

A szezon közben azonban hiába vette át a menedzseri kispadot a PL-legenda Claudio Ranieri, egyelőre ő is képtelen volt kirugdosni a csapatot a gödörből. A Fulham az eddigi huszonhat forduló alatt mindössze tizenhét pontot gyűjtött, ezzel pedig mindössze a 19. helyet foglalja el az angol bajnokság tabelláján. Ami nagyobb baj a londoni újonc számára, hogy a már bennmaradó helyen szerénykedő Cardiff City huszonöt ponttal rendelkezik… A lemaradás tehát tetemes.

A nehézségek, és fenyegető kiesés ellenére a hírek szerint jó a hangulat a csapatnál. Igaz, a rengeteg kölcsönben náluk lévő játékosok miatt a nyáron nagy keretátalakulás várható, ha megragadnak a PL-ben, ha nem.

A legújabb hírek szerint a Fulham elsőszámú portása, az egyszeres spanyol válogatott Sergio Rico maradna az angol bajnokságban. Igaz, a Sevillától kikölcsönzött kapus nem tett hűségesküt a Craven Cottage mellett, csupán arról dicsekedett, hogy számára nagyon bejött a helyi kultúra, pezsgés és a ligát körülvevő hangulat. Vajon mennyire lesz jó reklám számára, hogy egy potenciális kiesőjelölt kapuját őrizte, tulajdonképpen sikertelenül?