Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb kérője akadt a Barca távozóban lévő középpályásának – sajtóhír

Azok után, hogy a közelmúltban már közel volt a megegyezéshez lehetséges új klubjával, újabb potenciális kérő merült fel az FC Barcelona nyári távozás előtt álló rutinos középpályása kapcsán…

A Diario Sport értesülései szerint az Inter csapata mellett a Bayern München is potenciális új kérő lehet Ivan Rakitic számára.

A korábbi információk értelmében a katalán klub 50 millió euróért cserébe lenne hajlandó eladni rutinos játékosát, akire a továbbiakban már nem számítanának, mivel fiatalítást terveznek középpályás posztra.

A 30 esztendős Rakitic 2014 óta áll a gránátvörös-kékek alkalmazásában, korábban a Sevilla, a Schalke 04 és a Basel csapatait szolgálta. A Barca középpályájának gyakorlatilag érkezése óta kirobbanthatatlan kulcsfigurája, idényenként rendszerint legalább 50 mérkőzésen játszik, a jelenlegi kiírásban is már 35 fellépésnél tart.

Rakitic aktuális piaci értéke 65 millió euró a Transfermarkt portálja szerint, és a korábbi információk szerint múlt nyáron a Barca egy 90 millió eurós ajánlatot utasított el.