Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter lehet a befutó a tehetséges szélsőért – sajtóhír

A korábban a teljesség igénye nélkül többek közt a Juventus és a Real Madrid csapatával is hírbe hozott tehetséges olasz szélső kegyeiért folyó harcban állítólag az Inter lehet a favorit a nyári átigazolási időszak során…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál beszámolói szerint az Inter készül a legnagyobb erőfeszítésekre Federico Chiesa nyári leigazolásáért.

A 21 éves szélső az idei szezonban már 10 gólt szerzett a bajnokságban és a kupában együttesen, ezzel máris túlszárnyalta tavalyi, hat találatos teljesítményét, miközben klubcsapata, a Fiorentina mellett az olasz válogatottban Roberto Mancini megfiatalított együttesében is alapember lett belőle.

A forrás szerint a milánói gárda 50 millió euró körüli összeget is hajlandó lenne fizetni a tehetséges játékosért, akit még 2022-ig köt élő szerződés jelenlegi állomáshelyéhez, így bizonyára nem szeretné minden áron elhagyni a Violákat.

Az Inter képviselői az olasz bajnokság (Serie A) aktuális, hétvégi fordulójának rangadóján testközelből is megnézhetik majd Chiesát, hiszen a milánói együttes éppen ma este, 20:30-tól éppen a Fiorentina vendége lesz.