Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Sarri véleménye a renitens kapusáról

Azok után, hogy a Chelsea fizetésmegvonással büntette az elmúlt hétvégén Angol Ligakupa-döntőn a menedzseri stábnak ellenszegülő kapusát, könnyen lehet, hogy Kepa Arrizabalaga további szankciókra számíthat…

A Chelsea menedzsere, Maurizio Sarri elárulta, hogy a fiatal kapus részéről a bocsánatkérés nem biztos, hogy elegendő lesz ahhoz, hogy mindenki szemet hunyjon cselekedete felett:

“Természetesen beszéltünk vele, de az, hogy bocsánatot kért az edzői stábtól, önmagában nem elegendő. Elnézést kért a csapattársaktól és kluboktól is, azt gondolom, hogy nagy hibát vétett, de nem akarjuk emiatt végérvényesen megbélyegezni őt. Egyelőre nem döntöttem el, hogy ő fog-e védeni a holnapi mérkőzésen, lehet hogy igen, lehet hogy nem. Következményekkel kell járnia a hibájának, és ha úgy döntök, hogy kispados lesz, azt is el kell fogadnia.”

Érdekes fejlemények azok után, hogy a mérkőzést követően Sarri még megvédte játékosát annyival, hogy félreértés történt… A Chelsea az angol bajnokság (Premier League) hétközi fordulójában szerda este a Tottenham csapatát látja vendégül a Stamford Bridge-en.