Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Mégis megbüntették a Chelsea kapusát

A korábbi híresztelésekkel ellentétben immár arról számoltak be a vezető szigetországi médiumok, hogy a Chelsea csapata mégis büntetésben részesítette az Angol Ligakupa-döntőben a lecserélést megtagadó Kepa Arrizabalagát

A hétfői késő esti órákban többek közt a Sky Sports, a The Guardian és a BBC is megerősítette, hogy a Chelsea csapata egy heti fizetésmegvonással büntette a menedzsere döntésével – félreértésből adódóan? – szembe menő fiatal kapusát.

Kepa Arrizabalaga egy heti gázsija 195 ezer font, ennyibe fájt a mutatvány, mely szerint a 24 éves spanyol kapus joggal vagy jogosulatlanul szembement főnökei döntésével. A történtek után egyébként Kepa a következőképpen magyarázta az esetet:

“Mindenekelőtt sajnálom a mérkőzés végén történteket. Sosem állt szándékomban megtagadni az edző döntését. Minden csak egy félreértés miatt alakult így a mérkőzés hevében. Az edző azt gondolta, hogy nem tudom vállalni a folytatást, de jól éreztem magam, játszani akartam, hogy segítsek a csapatnak. Ezt az üzenetet próbáltam átadni. Üzentem az orvosi stábbal is, akik ápoltak, csak még nem ért oda az információ a kispadhoz. Ahogyan mindez lecsapódott, teljesen ellentétes volt a szándékaimmal. Maximális a tiszteletem az edző irányába és tiszteletben tartom a hatalmát.”