Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leicester City: sztáredző lehet az új menedzser!

Alig pár nappal azt követően, hogy a Leicester City vezetősége kirúgta állásából a francia Claude Puelt, talán máris megvan a minőségi utód személye. Állítólag a korábban a Liverpoolt menedzselő Brendan Rodgers ülhet le a „Rókák” kispadjára.

Szélsőséges szezont él meg a 2016-ban bajnoki címet ünneplő Leicester. A kékmezes együttes a szezon közben egy tragikus baleset miatt elvesztette imádott thaiföldi tulajdonosát, és bár a lendület nem tört meg azonnal, a csapat azóta már tartósan kiszorult a felsőházból is.

És miközben a „Rókák” olyan igazi riválisai, mint a Watford, a Wolverhampton vagy akár az Everton sorra hozzák a kötelezőt, addig a Leicester sorra bukta a pontokat. Ennek lett az áldozata Puel, akivel 2017 nyara óta folyamatosan türelmesek voltak a vezetők, és aki néha-néha ha csak látszólag is, de visszahozta a Ranieri-idők emlékét.

Azonban most mindennek vége, jelenleg Adam Sadler másodedző irányítja az edzéseket, miközben Jamie Vardyék ma este már a Premier Leauge 28. fordulójában lesznek érdekeltek. Ellenfelük hazai pályán a Brighton lesz.

Értesüléseink szerint ez az átmeneti állapot nem sokáig fog tartani a King Power Stadiumban, ugyanis gőzerővel dolgoznak egy új menedzser kinevezésén. Ez az új szakvezető pedig könnyen lehet, hogy a skót bajnok Celticet irányító Brendan Rodgers lesz. Az észak-ír szakember 2016 óta irányítja a glasgow-iakat, előtte pedig a Liverpoolt edzette. Azonban míg a zöld-fehérekkel sorra nyeri a trófeákat, addig a „Vörösökkel” a reményteljes eredmények ellenére nem sikerült semmit besöpörnie.

A még mindig csak 46 éves Rodgers szerződése egyébként 2021-ig érvényes, de állítólag a Leicester hajlandó lenne kompenzációt fizetni a Celtic-nek.

Fejlemények hamarosan!