Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vardy győztes gólja, és egy megszakadó rossz sorozat

Kedd este hétközi fordulóval folytatódott a Premier League küzdelemsorozata. Pontokat csentek a szarkák, sikeres vadászaton voltak a rókák, a liverpooli kékeket pedig egy izlandi repítette. Mindemellett a sereghajtó újonc rossz sorozata is megszakadt. 

Az Everton zsinórban elszenvedett három vereség után tért vissza a győzelmi ösvényre, az immáron 11 gólos izlandi Sigurdsson duplájának köszönhetően. A Cardiff szénája viszont nem áll jól, a walesi klub a holnapi eredmények tükrében akár újra a kiesőzónában találhatja magát.

Cardiff City – Everton 0:3
G: – ill. Sigurdsson (41., 61.), Calvert-Lewin (90+3.)

Kapaszkodik a már nem igazán létező szalmaszálba a Huddersfield, mely tavaly november 25-én nyert utoljára meccset a Premier League-ben. A sorozat most egy a ráadásban lőtt góllal megszakadt a Wolves ellenében. A vendég csapat azt a bravúrt könyvelheti így el, hogy oda-vissza kikapott a mindössze három győzelemnél járó újonctól, aki még a szintén kieső helyen álló Fulham gárdáját tudta legyőzni a szezonban.

Huddersfield – Wolves 1:0
G: Mouine (90+1.), ill. –

Noha az új edző megvan, ma este még Michael Stowell vezette győzelemre a Leicester City-t, melynek győztes gólját Vardy szerezte. A rókák továbbra is a középmezőny stabil tagjai, ellenben a Brighton szurkolók érzékelik a kiesőzóna szelét.

Leicester City – Brighton 2:1
G: Gray (10.), Vardy (63.), ill. Propper (66.)

Menetel a bennmaradás irányába Rafa Benízet csapata, a Newcastle, mely a Burnley legyőzésével két helyet lépett előre a tabellán. A szarkák előnye így sem magabiztos, mindenesetre a hétpontos előny jó kiindulópont a bennmaradásért folytatott harcban tíz fordulóval a vége előtt. A Burnley hasonló cipőben jár egy picivel rosszabb paraméterekkel.

Newcastle United – Burnley 2:0
G: Schar (24.), Longstaff (38.), ill. –

A folytatásban

02.27. 20:45 Arsenal – Bournemouth
02.27. 20:45 Southampton – Fulham
02.27. 21:00 Chelsea – Tottenham (Tv: Digi Sport 1)
02.27. 21:00 Liverpool – Watford
02.27. 21:00 Crystal Palace – Man. United (Tv: Spíler 1)
02.27. 21:00 Manchester City – West Ham

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye