Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane lehet a Juventus új edzője!

A legfrissebb hírek szerint könnyen előfordulhat, hogy a szezon végeztével megszakad Massimiliano Allegri és a Juventus gyümölcsöző kapcsolata. A Fox Sports már a lehetséges utódokat is számba vette.

A legújabb, egyelőre kissé megalapozatlannak tűnő pletyka szerint a szezon végeztével felállhat a Juventus kispadjáról a klub sikeredzője, Massimo Allegri. A livornoi mester 2014-es érkezése óta sorra nyeri az olasz bajnoki címet a Juventus-szal, azonban a nemzetközi siker eddig elmaradt. A szakértők pedig Cristiano Ronaldo érkezése ellenére is kétkednek abban, hogy a torinóiak képesek lesznek-e a csúcsra jutni a Bajnokok Ligájában.

Állítólag hiába rendelkezik 2020 nyaráig érvényes szerződéssel Allegri, mégis távozhat, lévén mind a Chelsea, mind a Manchester United jó eséllyel új edzővel fog belekezdeni a 2019-20-as szezonba. Utódja pedig a klub két korábbi játékosa, Zinedine Zidane, vagy Didier Deschamps lehet. Előbbi a Real Madridnál három szezon alatt három BL-t nyert, míg utóbbi már edzőként is szolgálta egyszer a Juvét. A világbajnok francia válogatott szövetségi kapitánya, Deschamps a 2006-07-es idényben juttatta vissza a „Zebrákat” az élvonalba, a hírhedt Calciopoli és a kizárás után.