Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kleinheisler csapattársa részegen bekattant, azonnal kirúgták

A Kleinheisler Lászlót is foglalkoztató, horvát első osztályú NK Osijek csapata azonnali hatállyal szerződést bontott egyik meghatározó játékosával, miután az péntek éjszaka ittasan, szándékosan belehajtott egy benzinkút boltjába, súlyos károkat okozva…

Petar Bockaj a Mercedesével péntek éjjel egy koncertről tartott hazafelé, amikor szándékosan belehajtott egy benzinkút bolti egységébe, miután sérelmezte az ottani kiszolgálást, majd elmenekült a baleset helyszínéről.

A horvát élvonal harmadik helyén álló eszéki egyesület hivatalos honlapján bejelentette, hogy ezt a magatartást nem tolerálhatják, szerződést bontottak a játékossal. A 22 éves szélső ellen alkoholos befolyásoltság alatt okozott jelentős anyagi kár és mások testi épségének veszélyeztetése miatt eljárás indult.

Bockaj a második szezonját tölti Eszéken, az idei kiírásban 18 bajnoki mérkőzésen három gólt és négy gólpasszt regisztrált, míg az előző idényben 29 összecsapáson számítottak rá, a csapat meghatározó játékosai közé tartozott.

Íme a szándékos károkozás eredménye képeken: