Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca is bízik a Real Madrid kiejtésében

Ma este lesz esedékes a Real Madrid és az Ajax Amszterdam közti nyolcaddöntő visszavágója a Bajnokok Ligájában, melynek a “királyi gárda” 2-1-es előnyből vághat neki a Bernabéuban. A hollandok azonban nem feltartott kezekkel látogatnak a spanyol fővárosba, erről árulkodnak a jövő nyártól már a Barcelonát erősítő Frenkie de Jong szavai is….

A tehetséges holland középpályás, aki már elkötelezte magát a következő szezontól a katalánokhoz, a De Telegraaf részére adott interjút a párharc kapcsán:

“Természetesen beszéltem a Barcelonával a BL-párharcról, amikor aláírtam a szerződésemet, és azt mondták, próbáljuk meg kiütni a Realt, mert az számukra is nagyon jó lenne. Bátran kell játszanunk, támadnunk kell, nyomás alatt kell őket tartanunk, és ha a csapat minden tagja kiveszi a részét ebből, akkor meglepetést okozhatunk. Bízunk a legjobbakban.”

A “blancóknál” lesz egy számottevő hiányzó a védelemben, ugyanis Sergio Ramos legutóbb begyűjtötte az eltiltást érő sárga lapját, melyet később az UEFA szándékosnak ítélt, és két meccstől meszelte el a csapatkapitányt.