Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Eldőlt – Iniestáékat követi a középpályás!

Mint arról mi is beszámoltunk, az FC Barcelona közös megegyezéssel felbontott Sergi Samper szerződését. A 24 esztendős, saját nevelésű középpályás azonban a jövőben sem marad katalán-kötődés nélkül. 

(Kép: fcbarcelona.com)

Sergi Samper ugyanis a Japán bajnokságban szereplő, Andrés Iniesta és David Villa személyében korábbi Barca-legendákat is foglakoztató Vissel Kobe játékosa lesz. Mindezt a középpályás maga is megerősítette.

“Andrés (Ineista) személye kulcsfontosságú volt a döntésemet illetően. Többször beszéltünk már, és elmondta, hogy Japán nagyszerű hely, a fejlődésemet tekintve is. Ettől eltekintve egyáltalán nem könnyű döntés Japánba igazolnom. Nem gondoltam volna, hogy 24 esztendős koromban ez megtörténik velem. Most már a jelenre kell koncentrálnom, és egy egészen új kihívásokat tartogató projektre, amelynek fontos része szeretnék lenni.” – Így Samper búcsúzó üzenetében.

Hogy miért alakult így a barcelonai karrierem? Balszerencsés voltam a sérülésekkel is, hiszen állandó terhet jelentettek a számomra. Meggyőződésem, hogy jobban is alakulhatott volna ez az időszak, de hogy mennyivel jobban, azt már soha nem fogom megtudni.” – Tette még hozzá Samper, aki Kobe együttesénél egy igazi spanyol-projekt részese lesz, hiszen klub vezetőedzője egy bizonyos Juan Manuel Lillo.