Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Guardiola lehet Ronaldo edzője!

Elképesztő bombahírrel jelent meg ma reggel az egyik olasz sportnapilap, a Quotidiano Sportivo. Az újság szerint a Juventus vezetősége azon dolgozik, hogy magukhoz csábítsák a világ egyik legjobb edzőjét, Pep Guardiolat.

Pep Guardiola ahova eddig csak leült a kispadra vezetőedzőként, halmozta a trófeákat. Igaz, a nemzetközi siker csak szeretett csapatánál, az F Barcelonánál érte utol. A Bayern Münchennél töltött három idénye alatt nem sikerült a Bajnokok Ligája győzelem, ahogy eddig a Manchester Cityvel sem. A „Kékek” még versenyben vannak az idei kiírásban, és papíron ezen kívül még két dobása van Guardiolának, lévén 2021-ig érvényes a szerződése az Etihadban.

Azonban az olasz sajtó híre szerint könnyen lehet, hogy nem tölti ki kontraktusát a Manchester Cityvel a katalán szakember. Állítólag a Juventus egyre eltökéltebb a korábban imádott, mostanra már „csak” tisztelt sikerkovács, Massimo Allegri eltávolítását illetően. Jó esély van rá, hogy ha idén sem sikerül a torinóiaknak a BL-trófea begyűjtése, akkor edzőváltásra kerül a sor.

A QS szerint az utód pedig a mindenáron megszerezni kívánt Guardiola lehet, akiért súlyos euró milliós kompenzációt is hajlandóak lennének fizetni a „Zebrák”. Vajon a még mindig csak 48 esztendős Pep kipróbálja magát hamarosan a negyedik topligában is?