Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: “Felháborító lenne, ha mennie kellene!”

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a hírek szerint Ole Gunnar Solskjaert rövidesen véglegesíthetik menedzseri pozíciójában a Manchester United együttesénél. A “vörös ördögök” korábbi legendája, Paul Ince szerint nem kérdés, hogy ez a lehető legjobb döntés. 

(Kép: goal.com)

“Hatalmas felháborodást okozna, ha nem vele folytatná a klub! Bevallom, az első pár meccs után még én is azt gondoltam, hogy korai kimondani mindezt.” – Fogalmazott Ince a PaddyPower News-nak adott interjújában.

“Pontosan tudjuk, hogy milyen borús fellegek voltak a klub felett. A játékosok boldogtalanok és motiválatlanok voltak. Ráadásul senki nem gondolt még csak olyasmire sem, amit a United véghez vitt Párizsban! És ez Olé-nak köszönhető!” – Folytatta a korábbi kiváló középpályás.

“A legfontosabbak a szurkolók, akik hosszú idő után most lehetnek igazán boldogok. Miért kellene ezen változtatni? Személy szerint semmi okot nem tudnék felhozni az ellen, hogy Solskjaer ne kapja meg az állást! Nem kérdés, a szurkolók őt szeretnék! Miért várna a klub valaki másra a szezon végéig, amikor Olé amióta itt van csodákat művel!” – Így Ince, aki elmondta azt is, hogy mit tart a norvég menedzser legnagyobb érdemeinek.

“Olé első igazi érdeme az, hogy mintha kicserélte volna a játékosokat! Erről még mindig azt gondolom, hogy ezt mások is megtették volna, akik ismerik a United-wayt ( a klub filozófiáját hívják így arrafelé – a szerk.). Ezek után viszont egy másik szintre emelte a klubot. Talán a legtöbbet azt várták, hogy rendben van, majd ezután megverik az úgynevezett “kisebb csapatokat”… Mégis egy teljesen más szinten futballozó United látunk. A játékosok szeretik Olét, a hangulat, a morál minden megváltozott, és csak egyre jobb és jobb lehet a csapat.”