Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Beckham Messit és Ronaldót is szívesen látná a klubjában

David Beckham immáron friss klubtulajdonosként tevékenykedik, és nem is akármilyen játékosokat szeretne leszerződtetni a csapatába. 

Képtalálat a következőre: „messi ronaldo”

Forrás: bumm.sk

David Beckham szívesen látná Cristiano Ronaldót és Lionel Messit is az az egyesült államokbeli Inter Miamiban. A korábbi angol futballista szeptemberben vett egy MLS-klubot, és még van egy éve arra, hogy eldöntse, kiket szeretne leigazolni majd, mivel az még csak 2020-ban fog debütálni a bajnokságban. Azt viszont már most is tudja, hogy a legjobbakat szeretné a csapatában tudni.

“Mindenkinek van egy kívánságlistája, és az enyémen csak a legjobbak vannak. Vannak játékosok, akik nagyon magas szinten játszanak, így számukra nehéz, hogy elhagyják a jelenlegi klubjaikat, azonban nem tudjuk mit hoz a jövő. Vannak olyan játékosok, akin az idő sem fog, ilyen Lionel Messi és Cristiano Ronaldo, akiket szintén szívesen látnék a csapatomba.”

Ronaldo 34, Messi pedig 31 éves, de mindketten kiváló formában játszanak, és nem ők lennének az elsők, akik az MLS-be igazolnak levezetni.