Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho nyilvánvalóvá tette szándékát

José Mourinho nimbusza az utóbbi időben némileg megkopott, a portugál tréner a Manchester United kispadján igencsak leszerepelt. Sokan karaktergyilkosnak vélik, aki leépíti a technikás támadófutballistákat, de a Spedial One ezekkel a kritikákkal nem foglalkozik, a jövőjére koncentrál, és láthatóan tudja is, hogy mit akar. 

A decemberben menesztett szaktekintély a BeIN Sportnak adott interjújában beszélt a jövőjét illetően – „Az van most a fejemben, hogy nyáron, júniusban szeretnék visszatérni, egy új kluboz, egy új felkészülési időszakban. Azt már pontosan tudom, hogy mit nem akarok. Ezért kellett nemet mondanom három-négy különböző ajánlatra. Ellenben tudom, hogy mi az amire vágyom. Nem egy konkrét klubról van szó, hanem a munka jellegéről és dimenziójáról.”

A Real Madrid és a Porto csapatával is szóba hozott tréner válogatottat még nem irányított, de úgy tűnik, hogy egyelőre nem is fog – „Nem hinném, nagyon speciális munka egy válogatottnál dolgozni. Én a mindennapi futballt, a folyamatos munkavégzést kedvelem, azt, hogy több sorozatban is ott vagyunk. Szeretem a meccseket, és klubszinten akarok a futballban maradni. De sose lehet tudni…”