Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Svájcba igazol a Honvéd gólfelelőse! – hivatalos

Igaznak bizonyult a hír, azaz nyártól a svájci élvonalban (Swiss Super League) folytatja pályafutását a Budapest Honvéd magyar válogatott támadója, az NBI egyik gólkirály-jelöltje, Holender Filip…

Idén nyártól a Lugano csapatát erősítheti Holender Filip, aki kettő plusz egy évre szóló szerződést írt alá a svájci gárdával – számolt be róla a klub hivatalos weboldala. A kétszeres magyar válogatott szélső támadó ingyen csatlakozik újdonsült együtteséhez, mivel a szezon végén lejár a kontraktusa a Budapest Honvéddal. Holender ugyebár nem az egyetlen magyar lesz a csapatban, hiszen a Lugano színeiben futballozik Kecskés Ákos és Vécsei Bálint is, ráadásul utóbbi szintén egykori Honvéd játékos.

Holender Filip remek teljesítményt nyújt az aktuális idényben a Budapest Honvéd színeiben, ebből kifolyólag nem volt meglepő, hogy időközben bemutatkozhatott a magyar válogatottban. A fiatal támadó jelenleg 12 gólnál tart a bajnokságban 25 mérkőzés után, aki egyébként vitathatatlanul karrierjének eddigi legjobb és legkiemelkedőbb szezonját futja.