Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb-selejtezők: CR megnyugtatott mindenkit!

A szerbek ellen megsérülő Cristiano Ronaldo a találkozót követően nem sokat kesergett fájdalmain, hiszen abszolút optimistán tekintett a jövőbe.

(Kép: as.com)

“Egyáltalán nem aggódom, hiszen pontosan ismerem a testem” – Kezdte a lisszaboni találkozót követő nyilatkozatát a portugál világsztár.

“Tudom, hogy egy, de legfeljebb két héten belül újra játszani fogok.” – Kommentálta még sérülését a Juve klasszisa, akinek eltökélt célja, hogy az Ajax elleni április 10-ei BL-negyeddöntő első mérkőzésére már teljesen egészséges legyen.

A CR által vizionált maximum két hetes pihenő egyébként azt jelentené, hogy az ötszörös Aranylabdás klasszis lemarad csapata Empoli és AC Milan elleni hazai, valamint a Cagliari elleni idegenbeli találkozóiról.

Ronaldo egyébként hasonlóan egyértelműen fogalmazott a találkozó kapcsán is. “Idegesítő, hogy nem nyertünk, hiszen úgy gondolom, mindent megtettünk. Jobban játszottunk mint a szerbek, akiknek nem is volt igazán komoly gólszerzési lehetősége. Nem is beszélve arról, hogy a játékvezető nem adott meg egy egészen egyértelmű tizenegyest a második félidőben. Mindenki láthatta mi történt, csak a játékvezető nem. Számomra ez felfoghatatlan.” – Így CR.