Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Alexandre Pato visszatért korábbi klubjába! – hivatalos

Megvan az AC Milanban is megfordult, az egykoron hatalmas tehetségnek kikiáltott Alexandre Pato régi-új csapata. A Sao Paulo 2022-ig szóló szerződést kötött a szabadon igazolható brazil támadóval.

Ismét a Sao Paulo színeiben futballozhat Alexandre Pato, aki az elmúlt években Tianjin Tianhai csapatát erősítette. A kínai együttes több havi fizetéssel tartozott neki, s emiatt a hírek szerint a brazil támadó kivásárolta magát a szerződéséből. Ahogy már említettük, Pato nem az első ciklusát kezdi meg a Sao Paulóban. A brazil örök ígéret 2014 és 2015 között kölcsönben már szerepelhetett a neves klubnál. 

Alexandre Pato számára annak idején sokkal nagyobb jövőt jósoltak (hozzátehetjük, hogy teljesen jogosan – a szerk.). A brazil támadó nagyon fiatalon lett az AC Milan meghatározó tagja. A 2010/2011-es szezonban hatalmas részt vállalt a Rossoneri legutolsó bajnoki címéből. Komolyabb sérülései azonban kettétörték ígéretes karrierjét. Bár néhány évvel ezelőtt visszatért Európába, de sem a Chelsea, sem pedig a Villarreal nem tartott rá igényt hosszabb távon…