Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: de Geanak hamarosan döntenie kell

Bár néha-néha bakizik egyet, még mindig a világ öt legjobb kapusa közé sorolják a Manchester United spanyol portását, David de Geat. Már régóta nem a korábbi Atlético Madrid-játékoson múlik, hogy a „Vörös Ördögök” méltatlanul szerepelnek saját történelmükhöz képest. De vajon mit hoz a jövő?

Ismert tény, hogy de Gea legutolsó, Manchester Uniteddel kötött szerződése idén nyáron lejár. Ez a bizonyos utolsó szerződés kitolás még 2015. szeptemberében volt, amely esemény előtt hetekig nagyon közel volt a Real Madridba igazoláshoz a spanyol portás. De Gea végül maradt az Old Traffordon, a Realhoz pedig időközben egy másik Premier League-klasszis, Thibaut Courtois igazolt.

De Gea ma már 28 esztendős, éppen a legjobb korba kerül, és ha egy manchesteri legendát, Edwin van der Sart nézünk, akkor bizony még sok éve lehet hátra a kapuban. Állítólag de Gea hajlana a maradásra, és a korábbi hónapokban csupán azért nem erőltette a hosszabbítást, mert először José Mourinho eltávolítását szerette volna megvárni. A portugál menedzser még decemberben lapátra került, így akár még a szezon zárása előtt pont is kerülhet a de Gea-ügy végére.