Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Roma karmesterét is kinézte a Real Madrid – sajtóhír

Nemzetközi források szerint a komoly nyári átalakulás előtt álló Real Madrid csapata Nicolo Zaniolo mellett egy újabb játékost nézett ki magának az AS Romából…

Több olasz lap mellett a minap a török Fotomac is megerősítette, hogy a Real Madrid vezetősége a nyári átigazolási időszak során le szeretné igazolni az AS Roma tehetséges török karmesterét, a komoly nemzetközi érdeklődésnek örvendő Cengiz Ündert.

Korábbi beszámolónk értelmében az Arsenal együttese már ajánlatot tett Ünderért, és a teljesség igénye nélkül eddig a Szigetországba a Tottenham, a Manchester United és a Manchester City is felsorakozott az érdeklődők között.

A 21 esztendős szélső tavaly nyáron 13.4 millió euró ellenében a Basaksehir gárdájától az AS Romához, s a tavalyi szezonban 32 mérkőzésen kapott lehetőséget, ezalatt nyolc találatot szerzett, miközben a török válogatottban is egyre több feladatot kapott. Ünder az idei szezonban 25 pályára lépés alatt eddig hat gólt és öt előkészítést regisztrált.

Ünder aktuális piaci értéke 35 millió euró a Transfermarkt oldala szerint, nyári átigazolása pedig a jelentős érdeklődés miatt várhatóan 50 millió euró feletti összeg ellenében valósulhat meg.