Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazai pályán szűken hozta a kötelezőt a Juventus – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, vagyis a Serie A 29. fordulójában szűken, de győzni tudott a címvédő, egyben éllovas Juventus, míg a nap első meccsén az Udinese a Genoa vendéglátójaként aratott kétgólos győzelmet!

Ismét eredményes volt a fiatal Kean, aki ezúttal a Juventus győzelmét is szállította egyben (forrás: twitter.com/juventusfc)

A Serie A, vagyis az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában éllovas, egyben címvédő Juventus csapata a másodosztályból feljutott Empoli együttesét látta vendégül. A hazaiak voltak a meccs esélyesei, akik Ronaldo sérülése miatt nélkülözni voltak kénytelenek a portugál klasszist.

A találkozó 23. percében a vbendégek kerülhettek volna előnybe, ám Krunic lövése mellé ment. A 30. percben a túloldalon Mandzukic villant, de fejesét Dragowski kapus hárítani tudta. Az első félidő során nem született gól, viszont meglepetésre a vendégek voltak jobbak mezőnyben, a Juventus pedig csak egyszer talált kaput a szünetig egyetlen próbálkozásából míg az Empoli ugyan nem talált kaput, de háromszor próbálkozott a szünetig.

A fordulást követően fordult a játék képe is, hiszen a Juventus sokkal több helyzetet alakított ki, és veszélyes volt kapura, míg mezőnyben is kicsit a hazaiak lettek jobbak ellenfelüknél. Ám gólig a 72. percig várni kellett, akkor pedig a hazaiak és az olasz válogatott fiatal tehetsége, a három perccel korábban Matuidi helyére beálló Kean volt a meccs nyerőembere, aki vezetést szerzett a Juventusnak Mandzukic passzat követően (1-0). Ráadásul Kean megduplázhatta volna a hazaiak és saját maga góljainak a számat, azonban a vendégek kapusa védeni tudta a Juve támadójának próbálkozását a 79. percben! A hajrához közeledve Pjanic a 84. percben megszerezhette volna a Juventus második gólját, de szabadrúgása nyomán a labda a kapu fölé szállt. Több találat már nem is született, így szűken ugyan, de a második félidőben jobb mutatott játékkal hozni tudta a kötelezőt a Juventus.

Serie A, 29. forduló
Juventus – Empoli • 1-0 (0-0)
Gólszerzők: Kean (79.), ill.


A nap első meccsén az Udinese a Genoa vendéglátója volt, a hazaiak pedig magabiztosan, két góllal tudtak nyerni! A hazaiak első gólja már a 4. percben megszületett, amikor is Okaka volt eredményes (1-0), majd a 62. percben Mandragora állította be a végeredményt, akinek kapáslövése a kapufát is érintve ment be a kapuba (2-0)! Győzelmével immár 4 pontra van a kiesők között élen álló Bologna csapatától.

Udinese – Genoa • 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Okaka (2.), Mandragora (62.), ill.